Geslaagden Chr. Scholengemeenschap 'De Lage Waard'

16 juni 2014
Geslaagden Chr. Scholengemeenschap 'De Lage Waard'

PAPENDRECHT - Hieronder vind u de namen van de geslaagde leerlingen van Chr. Scholengemeenschap De Lage Waard te Papendrecht, examenjaar 2013/2014 1e tijdvak.

VMBO Theoretische leerweg:

- ALBLASSERDAM: Csilla Arnoczky, Jessica Brandt, Jeroen Douw, Jill Hartlief, Janneke van Heiningen, Max de Jong, Laura Kamp, Irene Kanters, Anne-Jet Knoote, Emily Lanting, Kevin van Meerkerk, Yoshua van der Most, Davey van der Rhee, Melissa Schuit, Nathan Verloop, Jorien Vonk, John de Waard, Marjolein Wijting
- DORDRECHT: Bastiaan Bankert, Jelle van Gooswilligen, Dogancan Kaya, Auke van der Plaats, Manouk Pols, David van Tienhoven, Lotte Waaijers, Jojanneke van der Weide
- HENDRIK-IDO-AMBACHT: Maxime Abels, Lisa de Jong
- KINDERDIJK: Julia Plaisier
- NIEUW-LEKKERLAND: Joël Hasman, Stefan Hut, Pepijn de Joode, Sharrely Lodovica, Jelmer van Loon, Jamy Muilwijk, Elisa Nonhof, Conchita den Ouden, Jelle Punt
- OUD-ALBLAS: Jenny van Zessen
- PAPENDRECHT: Bright Adouvi, Mandy van den Beemt, Angela van Beest, Jordi Boers, Jesse Brouws, Stef Brouws, Veerle Brouws, Niek Diepstraten, Thijs van den Dongen, Demi van Drimmelen, Youri den Dunnen, Kamin van Ek, Lizenka van Essen, Riza Faradj, Etienne Geerman, Mandy van de Griend, Soeny Groen, Ryan Groenewold, Bob Gündel, Daan Heemskerk, Kristien van der Jagt, Kosta Khimich, Christiaan Knaap, Tom Knipscheer, Chislaine Kooijman, Lotte Kraaijenbrink, Chantalle Kraaijeveld, Husna Mahbubi, Nick Molle, Ricky Nainggolan, Luana dos Passos Otte, Wessel Schippers, Krishma Sediqi, Oxana Sijffers, Quinten Sijffers, Lars van Steen, Anne Tolenaars, Aranka Tubex, Jessy Verdooren, Sanne Veth, Robin Visser, Sara de Vries, Mitchell van der Wende
- SLIEDRECHT: Kayleigh Boer, Dylan de Bruijn, Rick van den Heuvel, Armando Sala
- STREEFKERK: Lisa de Vries.

VMBO Kaderberoepsgerichte leerweg:

- ALBLASSERDAM: Menno van Bergen, Demi Bochanen, Jaron Bultena, Vincent van Dam, Larissa van Die, David Ham, Matthijs Hartkoorn, Ivana Hoogendijk, René Jansen, Ajla Japalak, Stefanie Kingma, Kevin Klerk, Denise Roodnat, Wesley van Schaijk, Mark Visser    
- DORDRECHT: Bob Ansink, Peter Berendsen, Rogier de Bruin, Joeri van Dijk, Ramyar Eslami Bidgoli, Ankie Gerrissen, Joëlle den Hoed, Wouter Joosten, Berna Kiyak, Max Loos, Donny Pool, Paul Slotema, Erwin van der Veere, Mabel Verhaagen, Dennis de Vos, Wendy Wolters    
- HENDRIK-IDO-AMBACHT: Cheyenna Bellaart, Romy Boon, Yolanda Djermor, Darryl Ho-Sam-Sooi, Koen Verseveldt    
- KINDERDIJK: Michelle Plaza Estupinan    
- NIEUW-LEKKERLAND: Anke Kip, Melissa de Vries    
- OUD-ALBLAS: Annabeth Stam, Demi van Zessen    
- PAPENDRECHT: Chariska van Beek, Dani van den Berg, Jorinde Besemer, Melanie Broer, Femke Buijks, Joyce van Buuren, Amy Copus, Lotte Dubbeldam, Sura Duru, Yasmina El Allach, Kevin Froeliger, Rico Grootenboer, Deborah Hartog, Ivo Hubers, Ramona Jelier, Sergia Knook, Iris de Leng, Salina de Marco, Charissa van Mierlo, Caitlin Moes, Daisy Muilenburg, Lennart Nagelmaker, Vince Nardten, Sanne van Oijen, Irene Pápai, Chymène Ramselaar, Melvin Remans, Tamara van Rijsbergen, Julia van Schayk, Melissa Thijssen, Sharona Versluis, Erik Visser, Daniëlle de Waard, Iris Wesseling, Melvin Wildeboer Schut    
- ROTTERDAM: Remco Tiesema.

VMBO Basisberoepsgerichte leerweg:

- ALBLASSERDAM: Jeffrey van Ast, Bob den Boef, Irfan Erol, Berfin Kiziltas, Enny Knoop, Isabella Nuninga, Melih Ulusoy, Raymond Verhoek, Katalin Vos, Rosanne Vos, Martijn Weeteling, Bjorn Wensink    
- DORDRECHT: Jesse Bernhart, Koen Blijleven, Thom Boogert, Annabel Borger, Matthijs Brand, Quentin Carsten, Sietse Diependaal, Denzell Douma, Dani Fernandez Gijsman, Shanelle van Gorselen, Steffanie Hubregtse, Mabel Mencia Rodriguez, Lola Merks, Tim Ottenheijm, Alaaddin Yilmaz
- HENDRIK-IDO-AMBACHT: Robin de Heer, Dyon van der Poel    
- NIEUW-LEKKERLAND: Jacco Brouwer, Rosalie Kunst, Stan van der Linde    
- PAPENDRECHT: Brian Bakker, Ivar Bierman, Younes Boudihi, Celine Chinkoe, Sarah Crezee, Nisrine El Bachiri, Nani ten Hoeve, Kylian de Jonge, Miraila Leeuwis, Maiko Roskam, Amber Selter, Sarai van Velde, Koen Visser, Tim Visser
- SLIEDRECHT: Sarah-Jane de Bruin, Bastiaan van Genderen, Lisanne van der Stel    
- WERKENDAM: Annemieke Fober.

Hoger Algemeen Voortgezet Onderwijs:

- ALBLASSERDAM: Esra Bieren, Dennis Boon, Menno Bot, Inge de Bruijn, Hans van der Dussen, Ron van Essen, Eline Gommers, Dani Husers, Maryse Jongeneel, Nando Keijser, Daniëlle Kingma, Sanne Koops, Jorin Lagendijk, Matthijs van Leeuwen, Dion van Loon, Dennis Messemaker, Joost van Ooijen, Stephanie Renneke, Jamie van Rijsbergen, Lisa Steehouwer, Lonneke Stiebolt, Juliët Verhoeven, Elwin Verveer, Sietse Vlasblom, Indy Zonnevijlle
- BLESKENSGRAAF CA: Sem Bons, Lennard van Hasselt, Bart Kranenburg, Rianne Stigter, Claudia Verloop
- DORDRECHT: Hannah Bender, Emely Flach, Justin Kharpatoe, Pieter Klokkenburg, Carian Kraaijeveld, Maurits Luiten, Joost Mensinga, Thijs Pellikaan, Tiana Schipper, Marguérite van der Spek, Guido Swart
- HARDINXVELD-GIESSENDAM: Lotte Eikelenboom, Jaco Huisman, Coert Kazen, Peter Sterrenburg
- HENDRIK-IDO-AMBACHT: Jurrian Gort
- KINDERDIJK: Nienke Stam, Victor de Waard
- MOLENAARSGRAAF: Petra Muijlwijk, Jard van Muijlwijk
- NIEUW-LEKKERLAND: Nico de Bie, Esmée Bijl, Nanette Damsteegt, Aline Eikelboom, Rick Groenewegen van der Weiden, Svenja Huizer, Kristel Rietveld
- OUD-ALBLAS: Edward van Dijk, Wouter Huisman, Floris Koppelaar, Tom van den Oever, Esther van Vliet
- OUDERKERK AAN DEN IJSSEL: Nadine van Vliet
- PAPENDRECHT: Nur Ayaz, Arjan Belder, Eva van den Berg, Julia Bergshoeff, Rosanne de Boer, Joost Brouws, Dennis van Buuren, Esther Donk, Jitse Donk, Gertjan Duijm, Chris van Es, Kimberley Groenendijk, Elise den Haan, Amanda Heerema, Esther van Herwijnen, Joy Jardine, Maxime de Jong, Anna Lee Kennedij, Melanie Keur, Marloes de Laat, Froukje Labooy, Alex van Loon, Roos Markestein, Siebe Mol, Eugenie Morad, Bart Oostra, Lars Piek, Chérique Pohl, Geneviev Rademaker, Jiska Rietveld, Jeroen van Rijn, Myrthe van Santen, Stefan Schipper, Ashley Schut, Marije Stehouwer, Tade Stephanian, Lorda Teeuw, Caspar Verver, Marloes van der Vlist, Esmée van der Weide, Mike Willeijns, Eileen van 't Zelfde
- RIDDERKERK: Willem-Arie Plaisier
- SLIEDRECHT: Rajae Ajrache, Iris Baars, Yulissa de Boer, Gino Chirill, Silvia Duermeijer, Aron van den Herik, Robin Hobbel, Aron Hofman, Kirsten Karsijns, Anna Millenaar van Herwijnen, Rosanne Mostert, Karel van der Plas, Twan Plazier, Iris de Raad, Laura Troost, Jolissa Vet, Sien Vos, Niels de Vos, Ilse van Wingerden, Daniëlle de Winter
- STREEFKERK: Femke van Es, Rick Reitsma
- WIJNGAARDEN ZH: Marin Breedveld, Jelle Schenk, Joanne van der Vlist
- ZWIJNDRECHT: Demi Snikkers.

Voorbereidend Wetenschappelijk Onderwijs:

- ALBLASSERDAM: Yantell Bahadoer, Marloes Boele, Coen Gelderblom, Sven Herwig, Thamar Kieviets, Eva Knoote, Sander van Leeuwen, Sandra van Leeuwen, Lukas Nuninga, Miranda Oostindiën, Marieke Reijm, Annechien Smalbroek, Mariska van den Toren, Jacco Verhage, Laura Verweij, Jelte Vlasblom, Rafaël de Vries, Fons Wesselius, Michel Zoeteman    
- BLESKENSGRAAF CA: Iris Vogel, Robin Vogel    
- BRANDWIJK: Dirco Kok    
- DORDRECHT: Margo Joosten, Elena Naaktgeboren    
- NIEUW-LEKKERLAND: Kirsten van der Ham, Judith Kroon, Maarten Sparreboom, Jurjen Spelde, Fleur de Vreede, Chantal de Vries    
- OTTOLAND: Joran de Ruiter    
- PAPENDRECHT: Yasmin Broere, Elise Burggraaf, Roel de Goede, Yael Groeneveld, Ferry van Hal, Matthijs Hoogendoorn, Maaike Jansen, Joséphine Janssen, Desirée Jungschläger, Alex Liefbroer, Samantha Metselaar, Louise Otterman, Céline Philippe, Sharon Rietveld, Bjørn Romijn, Nikita Terpos, Wesley Verdoorn, Stefan Verhoeve, Mirjam Verschoor, Alex Veth, Debora de Vries, Marije van der Waal, Lotte van der Zouwen    
- SLIEDRECHT: Daniël de Bruin, Rick van Dijk, Anne de Heer, Judith de Heer, Femke Hendriks, Demi Rietveld, Robert Willemsen    
- WIJNGAARDEN ZH: Matthijs Hoogendijk.        
 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.