Twee personen aangehouden bij conflict in woning

24 juni 2014 door Hennie van der Zouw
Twee personen aangehouden bij conflict in woning

PAPENDRECHT - Op maandag 23 juni kreeg de politie Papendrecht omstreeks 21:10 uur een melding van een conflict in een woning aan de Margriethof te Papendrecht.

Aldaar bleek dat een zoon zijn vader had bedreigd. De zoon wilde echter niet meewerken en werd met gepast geweld aangehouden. Een ander familielid werd korte tijd later ook aangehouden nadat hij de aangehouden man in de politieauto een vuistslag had gegeven.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.