Kinderboerderij en Gemiva gaan samenwerken

24 juni 2014 door Hennie van der Zouw
Kinderboerderij en Gemiva gaan samenwerken

PAPENDRECHT - De stichting Kinderboerderij De Papenhoeve en Gemiva hebben maandag 23 juni een samenwerkingsovereenkomst getekend over de kinderboerderij. Cliënten van Gemiva krijgen hiermee de mogelijkheid om op de kinderboerderij te assisteren bij bijvoorbeeld dierenverzorging, ontvangst van (groepen) bezoekers en andere werkzaamheden.

De cliënten werken altijd onder professionele begeleiding van Gemiva. De gebouwen van de kinderboerderij worden eind juni door de aannemer opgeleverd. Het terrein is naar verwachting half juli klaar, waarna de eerste dieren hun intrede kunnen nemen. Zodra zij een beetje gewend zijn aan hun nieuwe plek, zijn liefhebbers van de kinderboerderij weer van harte welkom.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.