Britt Kok en Noa van Dijk turnkampioenen Olympia

16 juni 2014 door Hennie van der Zouw
Britt Kok en Noa van Dijk turnkampioenen Olympia

PAPENDRECHT - Afgelopen zaterdag werden in de Olympiaan de clubkampioenschappen gehouden voor de wedstrijdtursters. Twee weken voor de individuele rayonkampioenschappen van het Rayon Dordrecht was dit een mooie generale repetitie. Enkele weken geleden turnden de seniorenturnsters zich nog naar twee podiumplaatsen voor de twee teams tijdens de finale van het Rayon Turn Toernooi.

Aan het eind van de ochtend waren er twee turnsters die zich het komende jaar clubkampioen mogen noemen: Britt Kok won de kampioensbeker van de verplichte oefenstof en Noa van Dijk was de beste bij de keuze-oefenstof. Ook waren er medailles te verdelen op het niveau waarop ook de wedstrijden worden geturnd. Gouden medailles waren er voor Anna den Boef (instap RTT), Britt Kok (instap turncompetitie), Fleur Witteveen (jeugd RTT), Vera Nederhof (jeugd turncompetitie), Noa van Dijk (keuze B) en Mayara van Eldik (keuze A).

Zilveren medailles werden gewonnen door Lily Remans (instap RTT), Judith Vonk (instap turncompetitie), Lois de Jong (jeugd RTT), Este Kamsteeg (jeugd turncompetitie) en Inge Nederhof (keuze A).

Op de foto: de twee gelukkige kampioenen van Olympia: Britt Kok en Noa van Dijk. 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.