Werkzaamheden aan wegdek ‘Witte Brug’

24 oktober 2011

PAPENDRECHT - Zaterdag 29 oktober van 9.00 tot 16.00 uur werkt het Waterschap Rivierenland aan het wegdek van 'De Witte Brug' (Veerwegviaduct over de A15) in Papendrecht. Dat zal gepaard gaan met enige verkeershinder. 

 De doorstroming van het verkeer wordt met behulp van verkeersborden in goede banen geleid. Meer informatie vindt u op www.wsrl.nl (klik op werk in de buurt, wegwerkzaamheden en vervolgens op link naar kaart met overzicht van werkzaamheden. Contactpersoon is de heer H. Bakker).
 
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.