Definitief verkeersbesluit wijziging éénrichtingsverkeer Weteringsingel

04 februari 2010
Definitief verkeersbesluit wijziging éénrichtingsverkeer Weteringsingel

PAPENDRECHT - In het centrum zijn de nieuwe supermarkt Lidl en de parkeergarage De Overtoom geopend. De politie en het wijkplatform Kraaihoek – Middenpolder hebben daarom de wens geuit om het éénrichtingsverkeer in de Weteringsingel, gelegen tussen de Badhuisstraat en de Muilwijckstraat, te wijzigen. Zo wordt de oude situatie hersteld zoals deze enkele jaren geleden gold, ten tijde van het voormalige winkelcentrum De Meent. Het definitieve verkeersbesluit ligt vanaf 3 februari 2010 zes weken ter inzage op de leestafel in de hal van het gemeentehuis. Ook kunt u het definitieve verkeersbesluit inzien op www.papendrecht.nl.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.