VV Papendrecht Leukste Sportclub

04 juni 2014 door Hennie van der Zouw
VV Papendrecht Leukste Sportclub

PAPENDRECHT - Voetbalvereniging Papendrecht heeft glansrijk de verkiezing van de Leukste Sportvereniging van de Gemeente Papendrecht gewonnen.

Met het prachtige rapportcijfer 8,96 behaalden ze bijna twee keer zoveel stemmen als de nummer 2, PKC. Ze kregen meer stemmen dan alle andere Papendrechtse sportclubs bij elkaar. Ze gaan door naar de finaleronde in september waarin alle gemeentewinnaars strijden om de provinciale en de landelijke titel.

VV Papendrecht, de Leukste Sportvereniging van de Gemeente Papendrecht.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.