Martin van Tol volgt Dick Verschoor op als Jeugdvoorzitter VV Papendrecht

04 juni 2014 door Hennie van der Zouw
Martin van Tol volgt Dick Verschoor op als Jeugdvoorzitter VV Papendrecht

PAPENDRECHT - Nadat Dick Verschoor vorig seizoen al had aangegeven te willen stoppen als jeugdvoorzitter van VV Papendrecht, maar er toch nog een seizoen aan vastknoopte daar er geen opvolger was gevonden, is het nu wel zover. Met ingang van de komende ledenvergadering (november 2014) zal Dick stoppen en zal Martin van Tol deze taak op zich gaan nemen. De komende periode tot aan de ledenvergadering zal Martin al mee gaan lopen bij de jeugdcommissie- en bestuursvergaderingen.

Dit om goed voorbereid het uitgezette beleid en het nieuwe jeugdbeleidsplan respectievelijk voort te zetten en vorm te geven. En om daarnaast op eigen wijze invulling te kunnen geven aan de rol als jeugdvoorzitter. Na een tip of Martin niet een geschikte kandidaat zou zijn, is er de afgelopen weken door jeugdcommissie- en bestuursleden met Martin gesproken. Alle ins en outs over wat de taak inhoudt, zijn met hem doorgenomen. Alle plussen en minnen zijn besproken.

Martin van Tol is 46 jaar. Naast dat hij de echtgenoot is van Allyson van Tol is hij ook vader van Terence, Jack en Demi. Martin trapt nu op zondag nog een balletje, wat hij komende seizoen op zaterdag gaat doen. Daarnaast is hij betrokken bij het team waar zijn zoon Jack in voetbalt. Op zondag, als zijn cluppie Feyenoord thuis speelt, is hij in de Kuip te vinden.

Martin weet dat het een drukke agenda wordt, maar is voor 200% gemotiveerd om de taak van jeugdvoorzitter op te pakken. Hij weet zich gesterkt door het vertrouwen dat de jeugdcommissie- en bestuursleden in hem hebben.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.