2e WJK limiet voor Bart van Nunen

02 juni 2014 door Hennie van der Zouw
2e WJK limiet voor Bart van Nunen

PAPENDRECHT - Zaterdag stonden de TopSportPerfection atleten Roy Hoornweg en Bart van Nunen aan de start van de 5000m A reeks bij de IFAM te Oordegem.

Roy Hoornweg ging vanaf de start voorin mee, maar miste op het einde nog de tempohardheid om mee te versnellen. Desondanks finishte Roy in een hele mooie tijd van 13.48, wat slechts 4 seconden boven zijn PR is.

Bart van Nunen liep in dezelfde serie helemaal achterin de groep en had aanvankelijk moeite om het tempo te volgen. Na 3km kon de atleet van A.V. Passaat door 2 wat langzamere rondes even bijkomen om daarna toch nog wat op te schuiven in het veld. Bart finishte uiteindelijk in een tijd van 14.11.14, een PR met bijna 18 seconden. Na de 10.000m is dit de tweede WJK limiet voor Bart, dat van 22 t/m 27 juli in Eugene (Verenigde Staten) gehouden wordt.

Ook was in dit weekend de duathlon van Dordrecht WAAR Maarten van Zeggeren ALS 2e finishte achter Wim Nieuwkerk. Anne Zijderveld won op zondag in Rotterdam voor de vierde keer de Ladiesrun.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.