Cadeaus wielerronde voor de bewoners van De Wilgenborgh

11 oktober 2008
Cadeaus wielerronde voor de bewoners van De Wilgenborgh

PAPENDRECHT - Vrijdagavond 10 oktober vond er een feestelijke bijeenkomst plaats bij Stichting Philadelphia Zorg Waerdenstreek in locatie De Wilgenborgh.

Hier overhandigde de voorzitter van het Wielercomité Papendrecht, Wim Schut, diverse functionele cadeaus aan de bewoners Eva en Sjanie. Beide dames wonen al 25 jaar met veel plezier in De Wilgenborgh!

De cadeaus bestonden uit een partytent, stenen barbeque, diverse muziekinstrumenten, diverse Nederlandstalige muziek cd’s en een professionele hometrainer. De opbrengst uit de verkoop van limonade en andere consumpties tijdens de jaarlijkse wielerronde gaat steeds naar een “goed doel” binnen de gemeente Papendrecht. 

In 2008 koos het Wielercomité voor De Wilgenborgh in Papendrecht, een woonvoorziening voor 17 bewoners met een verstandelijke beperking. Wilt u meer informatie over wonen, ambulante zorg, vrijwilligerswerk of werk bij Stichting Philadelphia dan neemt u contact op met het regiokantoor in Gorinchem via 0183 – 611 511 of locatie Wilgenborgh via 078 – 615 15 55.

De 56e Wielerronde van Papendrecht wordt volgend jaar verreden op zaterdag 6 juni.

Foto: Ron Tiben

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.