Nico Vuurens wint Wielerronde van Papendrecht

03 juni 2002

PAPENDRECHT - Nico Vuurens uit Meerkerk heeft afgelopen zaterdag 1 juni de 49e Wielerronde van Papendrecht over 100 kilometer op zijn naam gebracht.

Vrijwel de gehele koers reed hij met ploeggenoot Heerko Gorter uit Werkendam aan kop. Ruim voor de finish gaf Gorter zijn ploegenoot ruim baan in de wetenschap dat hij in een eindspurt geen enkele kans zou maken.

Louis de Koning uit Zwartewaal, oud-winnaar in Papendrecht, legde beslag op de derde plaats.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.