Fransesco Scagilone wint talentenjacht I want ToBe Famous Papendrecht

30 mei 2014 door Hennie van der Zouw
Fransesco Scagilone wint talentenjacht I want ToBe Famous Papendrecht

PAPENDRECHT - Op zaterdag 24 mei vond in theater De Willem de finale plaats van I want ToBe Famous Papendrecht. Dit is een unieke talentenjacht die de jeugd in Papendrecht een podium biedt waarop ze zichzelf kunnen presenteren op het gebied van muziek, dans,drama en/of andere creatieve of muzikale vaardigheden.

Kandidaten van I want ToBe Famous Papendrecht Na een knallende avond met acht mooie en soms ook ontroerende acts heeft Fransesco de concurrentie achter zich kunnen laten. Hij ging als winnaar naar huis met een schitterend prijzenpakket: een optreden tijdens het PowerPark
festival, een studio-opname in het Energiehuis en een gratis workshop bij ToBe cultuurcentrum.

De jury vond het moeilijk om te kiezen. René van Engelen, voorzitter van de jury: “Alle kandidaten waren erg goed en hebben veel lef getoond om voor zo'n groot publiek op te treden. Wij wensen hen heel veel succes met het ontwikkelen van hun talent en zien ze graag weer eens op het podium terug!”
Organisatie

I want ToBe Famous is georganiseerd door ToBe cultuurcentrum, in samenwerking met gemeente Papendrecht, theater De Willem, Jeugdcentrum Interval, Christelijke Scholengemeenschap De Lage Waard, Willem de Zwijger College en RTV Papendrecht.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.