Kinderstraatspeeldag in de Hendrik Breitnerstraat komt er weer aan

26 mei 2014 door Hennie van der Zouw

PAPENDRECHT - Voor de 8ste keer organiseert het Bewonerscollectief-Breitner op 11 juni aanstaande van 12:30 uur tot 16:30 uur de jaarlijks terugkerende 'Kinderstraatspeeldag' in de Hendrik Breitnerstraat. Wat begon met een springkussen en een paar dozen stoepkrijt is uitgegroeid tot
een waar spektakel, waarbij voor de kids alles gratis is.

Het feest wordt mogelijk gemaakt door onze sponsors en door de enorme inzet van de vele vrijwilligers die allerlei aktiviteiten organiseren, zoals de jaarlijkse rommelmarkt, de oud ijzerploeg en de website www.oud-papendrecht.nl

De organisatie heeft de openingstijden verandert, het wordt nu van 12.30 tot 16.30 uur, en zoals gebruikelijk krijgen de kids bij de ingang een strippenkaart met daarop een strip voor: een suikerspin, poffertjes, popcorn, een patatje en natuurlijk het ???. voor de begeleiders is er gratis een kopje koffie.

Natuurlijk laat de organisatie de leuke atrakties terug komen, zo zijn er dit jaar weer, de nostalgische draaimolen, de octopussy en de nodige springkussens, de scoutinggroep van brederode is weer aanwezig. Als goed doel is uitgenodigd de stichting Dierenlot, deze komen met
een echte dierenambulance, enkele kids richten een verzoek aan Jantje Beton, en ja hoor ze kregen het voor elkaar, er komt een heuse klimtoren, verleden jaar hadden wij een stormbaan waar het nodige commentaar op kwam : "dit is een makkie" "dit kan mijn opa ook" nou we krijgen jullie wel, er komt er nu een van 30 meter, met klimmen, glijden, springen, etc. doe het maar eens 10 keer, dan horen wij het wel.

op de website www.oud-papendrecht.nl (item straatspeeldag 14) staat alles wat wij voor de kids in petto hebben.

De organisatie heeft er alles aan gedaan met betrekking tot de veiligheid van de kinderen, zo is er een afrastering geplaatst bij de waterpartij,
er is een ehbo post aanwezig, er is voldoende toezicht, toch zoeken wij nog enkele vrijwilligers die ons willen assisteren, met name om toezicht
te houden bij de springkussens, indien u zich hiervoor op wilt geven, kan dit via ons e-mailadres: bewonerscollectief-breitner@live.nl.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.