Nieuwe peuterspeelzaal Wasko: ‘de Kleine Prins’

26 mei 2014 door Hennie van der Zouw
Nieuwe peuterspeelzaal Wasko: ‘de Kleine Prins’

PAPENDRECHT - In samenwerking met basisschool Prins Constantijn Papendrecht opent Wasko na de zomervakantie de deuren van haar 8e peuterspeelzaal in Papendrecht. Wasko peuterspeelzaal De Kleine Prins zal worden gehuisvest in de Prins Constantijnschool aan de Walmolen 2, te Papendrecht. De peuterspeelzaal zal op dinsdagmiddag en vrijdagochtend haar deuren openen voor kinderen vanaf 2,5 jaar.

De Prins Constantijnschool en peuterspeelzaal de Kleine Prins gaan nauw samenwerken. Zij hanteren dezelfde regels en stralen dezelfde identiteit uit. Hierdoor verloopt de overgang van kinderen van peuterspeelzaal naar basisschool voor de kinderen erg vloeiend.

De peuterspeelzaal valt onder de wet kinderopvang. Hierdoor kunnen werkende ouders kinderopvangtoeslag aanvragen. Voor niet werkende ouders is het mogelijk gebruik te maken van de gesubsidieerde plaatsten.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.