Waterbushalte Oosteind wordt verplaatst naar locatie aan de Rosmolenweg

22 mei 2014 door Hennie van der Zouw
Waterbushalte Oosteind wordt verplaatst naar locatie aan de Rosmolenweg

PAPENDRECHT - Op 26, 27 en 28 mei wordt de bestaande Waterbushalte aan de Scheepvaartweg verplaatst naar een nieuwe locatie aan de Rosmolenweg, aan de andere kant van de Ketelhaven. Op deze dagen is de halte van lijn 23 tussen Dordrecht Merwekade en Sliedrecht buiten gebruik. Vanaf donderdag 29 mei vertrekt de Waterbus weer vanaf de nieuwe locatie.

De gemeente Papendrecht is samen met ondernemers rond het bedrijventerrein bij de Rosmolenweg bezig aan de revitalisering van het gebied. Naast de vestiging van nieuwe bedrijven is ook de ontwikkeling van woonwijk Baanhoek aanleiding om de algehele bereikbaarheid van het gebied over water te verbeteren. Met de verplaatsing verwachten de gemeente Papendrecht en Waterbus dat het aantal reizigers op deze halte zal toenemen.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.