Zondag 4 van VV Papendrecht kampioen

21 mei 2014 door Hennie van der Zouw
Zondag 4 van VV Papendrecht kampioen

PAPENDRECHT - Zondag 4 van Voetbalvereniging Papendrecht heeft op ongenaakbare wijze de titel behaald. Het team met veel voormalige spelers van Zondag 1 zoals Peter Bouw, Sjaak en Jos van Giersbergen, Anton Schreuders, Jacco Hessing en Henk Stout, werd onder de voortreffelijke leiding van de 77-jarige coach Henk van Wijngaarden ongeslagen kampioen.

Met liefst 139 gemaakte goals, slechts 20 tegentreffers, slechts één gelijkspel en voor de rest louter zeges, werd de nummer 2 Vivoo op een ruime achterstand van 8 punten gezet. Dat het kampioenschap uitbundig gevierd werd, behoeft geen betoog.
 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.