Scheepbouwer volgt Dekker op als voorzitter van PKC/Hagero

21 mei 2014 door Hennie van der Zouw
Scheepbouwer volgt Dekker op als voorzitter van PKC/Hagero

PAPENDRECHT - Tijdens de Algemene Leden Vergadering (ALV) van maandag 12 mei heeft PKC/Hagero na zeven jaar afscheid genomen van Martin Dekker als voorzitter. Een opvolger is gevonden in de persoon van Bertjan Scheepbouwer.

Het korfbal moet 100% aandacht krijgen en er moet een gefundeerde opleiding voor spelers en trainers komen. Dat was de taak die Dekker bij aanvang van zijn voorzitterschap, zeven jaar geleden, meekreeg. Met de behaalde resultaten lijkt deze missie geslaagd. Vanuit de jeugd zijn diverse spelers opgeleid tot vaste krachten van PKC/Hagero 1 tot en met PKC/Hagero 4. De eerste selectie speelde in de afgelopen zeven jaar vier keer de zaalfinale van de korfballeague in Ahoy, waarvan in 2013 de zaaltitel werd behaald. In januari 2014 wonnen de Papendrechters, in eigen huis, de Europa Cup. Ook waren alle jeugdteams het afgelopen zaalseizoen vertegenwoordigd op het Nederlands Kampioenschap.

Voor Scheepbouwer zal de focus komen te liggen op innovatie in communicatie en het verstevigen van de verbinding tussen sport, sponsoring en maatschappelijke thema’s. Een voorbeeld van zo’n maatschappelijk thema is het bijdragen aan gezonde voeding en voldoende beweging voor kinderen. De korfbalsport moet op dat gebied naar een hoger niveau gebracht worden. PKC/Hagero is blij met de nieuwe voorzitter en heeft veel vertrouwen in de toekomst.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.