SWKGroep nieuwe hoofdsponsor PKC

19 mei 2014 door Hennie van der Zouw
SWKGroep nieuwe hoofdsponsor PKC

PAPENDRECHT - Met ingang van het seizoen 2014/2015 neemt PKC afscheid van de huidige hoofdsponsor Hagero en wordt de SWKGroep de nieuwe hoofdsponsor. Daarmee verandert ook de naam van de vereniging in PKC/SWKGroep. Afgelopen week zijn de gesprekken positief afgerond.

Beide partijen kijken uit naar een plezierige samenwerking.
De SWKGroep is een toonaangevende onderneming in kinderopvang, buurtwerk en zorg in Nederland. Met de kennis die de SWKGroep in huis heeft, worden organisaties met een maatschappelijke doelstelling ondersteund op zowel bestuurlijk als bedrijfskundig gebied. Het doel hiervan is het verbeteren van de kinderopvang, zorg en welzijn. Sportactiviteiten hebben hier een groot aandeel in.

Investeren in sport en bewegen
De SWKGroep  vindt het belangrijk dat kinderen zich optimaal en breed kunnen ontwikkelen, talenten kunnen ontdekken en plezier hebben in bewegen. Daarom biedt zij de kinderen bij de kinderopvangorganisaties onder andere activiteiten aan op het gebied van sport en bewegen, gezonde voeding, creatieve ontwikkeling, natuur en buitenspelen.

Win/winsituatie
Ad Doorneveld, voorzitter Raad van Bestuur van de SWKGroep: “De SWKGroep staat voor meer dan alleen kinderopvang. Wij willen kinderen laten zien hoe leuk en gezond sporten is. Door hoofdsponsor te worden van PKC combineren wij onze passie voor kinderopvang met onze passie voor sport en bewegen. Dat we hiermee een bijdrage leveren aan zowel de lokale samenleving als aan de opvoeding van kinderen, creëert voor ons een win-winsituatie.”

Maatschappelijke functie
Met bijna duizend leden is PKC de grootste korfbalvereniging van Nederland. In de regio vervult de vereniging een belangrijke maatschappelijke functie. Bertjan Scheepbouwer, voorzitter van PKC: “Wij zijn erg blij met deze nieuwe hoofdsponsor. De middelen, kennis en expertise van de SWKGroep stellen ons in staat om meer dan ooit tevoren de verbinding te leggen tussen onze sport en de ideale situatie, waarin kinderen iedere dag weer met veel plezier in beweging zijn. De doelstelling van de SWKGroep steunt onze visie om in een sociaal vertrouwde omgeving voor ieder lid een passende vorm van sport aan te kunnen bieden. Het bestuur en de sponsorcommissie van PKC zijn blij met de nieuwe hoofdsponsor en het vertrouwen dat de SWKGroep heeft in de vereniging.”

Foto
Op de foto van links naar rechts: Ad Doorneveld (voorzitter Raad van Bestuur, de SWKGroep), Bertjan Scheepbouwer (voorzitter, PKC), Peter van Drimmelen (voorzitter businessclub, PKC) en Jacob Boskma (lid Raad van Bestuur, de SWKGroep).

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.