Huisarts Chrispijn gaat met pensioen

19 mei 2014
Huisarts Chrispijn gaat met pensioen

PAPENDRECHT - Na ruim 36 jaar huisarts in Papendrecht te zijn geweest gaat huisarts Bert Chrispijn per 1 juli 2014 met pensioen. Chrispijn werkte sinds 2006 in Praktijk de Wilg op Winkelcentrum Wilgendonk.

Sommigen patiënten hebben zijn op opvolger dokter van Kleef al ontmoet op de vrijdagen die al in de praktijk werkt. Hij neemt de praktijk over per 1 juli 2014.

Sinds 1978 heeft huisarts Chrispijn met vele patiënten een hechte band opgebouwd en heel wat lief en leed gedeeld, Om van iedereen apart afscheid is niet doenlijk. Dat geldt ook voor zijn echtgenote Els, die als praktijkondersteuner met velen een goed contact heeft gehad.

Beide willen graag afscheid nemen van iedereen die de afgelopen jaren een rol hebben gespeeld in het leven van de familie Chrispijn en in de praktijk. Tevens kan er kennis gemaakt worden met zijn opvolger, dokter van Kleef.

Het afscheid is op 5 juli 2014 van 15.00 tot 18.00 uur in het Apollohotel aan de Lange Tiendweg.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.