Huisartsenpraktijk de wilg geopend

26 april 2006
Huisartsenpraktijk de wilg geopend

PAPENDRECHT - Huisartsenpraktijk De Wilg op het winkelcentrum Wilgendonk is nu officieel geopend. Wethouder Vogel van Volksgezondheid verrichtte hiervoor op woensdag 26 april de openingshandeling door ballonnen los te knippen.

In de praktijk, die gevestigd is boven apotheek Wilgendonk, zitten de huisartsen H. Chrispijn, M.H.F. van Egmond en A.M.B.A. Schellekens. De ruimte is de afgelopen maanden grondig verbouwd. Er is nu ook een lift voor minder-validen en is er een ruime gezamenlijke balie voor de secretaresses van de artsen. In totaal werken er nu 11 medewerkers.

Voor meer informatie over de praktijk is er de website www.praktijkdewilg.nl

Gerelateerde wijken:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.