Kinderboerderij Papenhoeve gesloopt

16 januari 2014
Kinderboerderij Papenhoeve gesloopt

PAPENDRECHT - Op woensdag 15 januari is de gemeente Papendrecht gestart met de sloop van de huidige kinderboerderij.

Krijgsman Bouw B.V. uit Dordrecht is verantwoordelijk voor de sloop en de bouw van de nieuwe kinderboerderij.

De nieuwe Papenhoeve bestaat uit een educatiecentrum, een dierenverblijf en het buitenterrein. Hergebruik van bestaande (duurzame) gebouwonderdelen is een belangrijk uitgangspunt. Dat is ook de reden dat de markante hoge schoorsteen gehandhaafd blijft. Deze versterkt bovendien het idee van een boerderij.

De oplevering wordt verwacht in het voorjaar van 2014.

Foto's: Pieter van den Berg

Hieronder nog een aantal foto's waarop de sloop in verschillende fases te zien is.

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.