GroenLinks houdt actie tegen vieze lucht op Burgemeester Keijzerweg

12 mei 2014
GroenLinks houdt actie tegen vieze lucht op Burgemeester Keijzerweg

PAPENDRECHT - Op de Burgemeester Keijzerweg is de lucht erg vies en schadelijk voor de gezondheid. Op vrijdag 9 mei hebben vrijwilligers van GroenLinks op de Burgemeester Keijzerweg en bij de N3 en de A15 ‘clean graffiti’ aangebracht met de tekst ‘SOSlucht’. Hiermee markeert GroenLinks de 3 plekken in de gemeente waar de lucht het meest vies is.

De Burgemeester Keijzerweg is de meest vieze plek in Papendrecht. Dit komt door een enorme verkeersdruk, onder andere van vrachtverkeer dat
deze weg als sluiproute gebruikt wanneer de A15 door file verstopt zit. Ook komt de uitstoot van bedrijven en de scheepvaart met de wind naar
deze Papendrecht doorkruisende weg.
 

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.