Flinke aanrijding op de Noordhoek

07 mei 2014 door Hennie van der Zouw
Flinke aanrijding op de Noordhoek

PAPENDRECHT - Dinsdagavond 6 mei heeft er rond half zes aan de Noordhoek een ongeval tussen twee auto's plaatsgevonden. Omdat de bestuurdster aangaf pijn in haar nek te hebben is door het ambulance personeel de hulp van de brandweer ingeroepen. De brandweer heeft het portier uit de auto geknipt zodat het de vrouw veilig uit de auto kon worden gehaald.

De vrouw is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis. De bestuurder van de andere auto klaagde over spierpijn en is ter plekke door ambulance personeel gecontroleerd. 

Over de toedracht van het ongeval is op dit moment niets bekend, mogelijk volgt hier later een update over. Beide auto's raakte zwaar beschadigd en zijn door een bergingsbedrijf afgevoerd.

Foto's: Pieter van den Berg

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.