Oasen start met vervanging moeilijk bereikbare aansluitleidingen aan het Westeind

30 april 2014 door Hennie van der Zouw
Oasen start met vervanging moeilijk bereikbare aansluitleidingen aan het Westeind

PAPENDRECHT - Begin mei start Oasen in Papendrecht aan het Westeind met het vervangen van zeventien verouderde aansluitleidingen. Het gaat om een uitdagende klus.

De hoofdleidingen liggen bij het Westeind erg diep. Dit maakt het lastig om op een veilige en goede manier bij de hoofd- en aansluitleidingen te komen. Om de werkzaamheden makkelijker te maken, wordt er gebruik gemaakt van een nieuwe techniek. Met behulp van een kraan en een lier, wordt er een nieuwe leiding onder de grond door getrokken.

De monteurs zijn hier ongeveer vier weken mee bezig. Op diverse locaties op het Westeind wordt daarom het asfalt opgebroken. Bij de opbrekingen wordt een voorrangsregeling toegepast.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.