Getuigen gezocht van vernieling aan busje

29 april 2014
Getuigen gezocht van vernieling aan busje

PAPENDRECHT -  In de nacht van zaterdag op zondag 27 april 2014 zijn er vernielingen gepleegd aan een busje van I&C Services BV die geparkeerd stond ter hoogte van de Constantijn Huijgenslaan.

Getuigen hebben gezien dat een groep van vier jongeren tussen 01:30 en 02:00 uur de vernielingen hebben gepleegd, alleen konden ze niet goed zien hoe de jongeren eruit zagen. De groep is weggelopen in de richting van het Vondelpark.
 
Heeft u misschien iets gehoord of gezien dan wil de politie graag met u in contact komen via 0900 - 8844
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.