Man in bezit van inbrekerswerktuigen aangehouden

29 april 2014

PAPENDRECHT - Afgelopen nacht is in Papendrecht een man aangehouden met diverse inbrekerswerktuigen.

Op dinsdagavond 22 april zagen surveillerende agenten deze man ook al op de Markt in Papendrecht lopen en ook toen kwamen er bij de fouillering van de man heel wat inbrekerswerktuigen tevoorschijn. Deze werden toen in beslag genomen. De man zit opnieuw vast.

Foto: Politie Papendrecht

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.