Zware mishandeling op Veerpromenade/Oude Veer

28 april 2014 door Hennie van der Zouw

PAPENDRECHT - Op de avond van de eerste Koningsdag werd een 28-jarige man zwaar mishandeld door een groepje jongeren op winkelcentrum De Meent. Het groepje jongens was duidelijk op een knokpartij uit en probeerde de man met duwen tot een vechtpartij te verleiden.

De man, vader van een kindje van 1 jaar was echter verstandiger en liet het bij woorden. Daarop vielen de jongens de Papendrechter aan, sloegen hem een gebroken kaak, 4 tanden uit zijn mond, 2 gekneusde ribben en schopten de man nog na, terwijl hij al op de grond lag.

Omstanders die het zagen gebeuren belden de politie, maar bij aankomst waren de daders gevlogen. Getuigen die het voorval tussen 22.30 en 23.00 op de hoek Veerpromenade/Oude Veer hebben gezien worden verzocht zich bij de politie te melden.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.