Coalitiebesprekingen Papendrecht

26 maart 2014
Coalitiebesprekingen Papendrecht

PAPENDRECHT – Op dit moment is de heer A. Stremler namens het PAB als grootste politieke partij na de gemeenteraadsverkiezingen doende om met alle andere politieke partijen te verkennen welke mogelijkheden er zijn om uiteindelijk te komen tot een coalitie en akkoord voor een nieuwe bestuursperiode in Papendrecht.

De komende twee à drie weken worden alle partijen verder betrokken in het proces tot vorming van een coalitie. Het PAB zal dit doen door de komende dagen en weken teksten over onderwerpen voor een nieuw coalitieakkoord (zoals milieu, financiën en samenwerkingsrelaties) naar de andere acht partijen te sturen met het verzoek tot commentaar of aanvulling. Na uiterlijk drie weken wil het PAB een eerste conceptakkoord hebben voorliggen. Gezien de diverse mogelijke varianten voor een coalitie zullen in de tussentijd ook enkele verdiepende gesprekken plaatsvinden met diverse partijen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.