Coalitieakkoord voor Papendrecht een feit

16 april 2010

PAPENDRECHT - Op donderdag 15 april is onder het motto “Een nieuw perspectief met Papendrecht centraal”’ het akkoord van de nieuwe coalitie afgesloten voor de komende vier jaar. De nieuwe coalitie wordt gevormd door het PAB, de VVD, het CDA, D66 en de ChristenUnie, die ook overeenstemming hebben bereikt over wie van hen elk, welke wethouder zal leveren en met welke portefeuilles.

Volgende week wordt het coalitieakkoord aan de overige partijen in de gemeenteraad verzonden alsmede naar de pers.

Op woensdag 28 april wordt het akkoord aangeboden aan de gemeenteraad in een openbare raadsvergadering. Dan worden ook de nieuwe wethouders benoemd door de raad.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.