'School op seef ' label voor 't Kofschip locatie de Wielen

02 september 2011
'School op seef ' label voor 't Kofschip locatie de Wielen

PAPENDRECHT - Afgelopen week werd de landelijke actie "School op Seef" gehouden, om automobilisten en kinderen te wijzen op gevaren in het verkeer. Diverse scholen in Papendrecht deden hier aan mee.

Ook Openbare basisschool 't Kofschip, locatie De Wielen aan de P. Zandtstraat heeft de afgelopen week in de lessen aandacht geschonken aan de verkeersveiligheid.

Op de laatste dag van deze verkeersweek, vrijdag 2 september 2001, reikte wethouder Wilco Scheurwater daarom het 'School op Seef' label uit aan De Wielen, welke onder luid applaus door de kinderen in ontvangst werd genomen.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.