Missie Oost toernooi

10 augustus 2012
Missie Oost toernooi

PAPENDRECHT - Zin in een sportief potje voetbal in als afsluiting van de zomervakantie? Alle jongeren in de leeftijdsgroep van 11 t/m 22 jaar zijn hartelijk welkom op het voetbaltoernooi dat op vrijdagavond 24 augustus in het Vijverpark bij de Sterflat georganiseerd wordt. Het voetbaltoernooi begint 18.45 uur.

Dit toernooi is al een aantal keer eerder georganiseerd en het bleek steeds een groot succes te zijn: veel jongeren, sportief spel en een goede sfeer zowel op als buiten het veld. Het geheel wordt opnieuw georganiseerd door een groep enthousiaste jongeren van ‘Missie Oost’ van de Hervormde Grote Kerk. 

Het gaat niet alleen om voetbal, maar er is ook alle gelegenheid voor de jongeren om lekker te ontspannen en een praatje te maken met andere jongeren uit de wijk. 

Voor een goed voetbaltoernooi zijn er veel teams nodig. Schrijf je daarom in! Dat kan eventueel voorafgaand aan het toernooi, tussen 18.15 en 18.45 uur, maar liever vooraf bij Teus Donk (teus.donk@hervormdpapendrecht.nl/ 078-6428770) of Karel van Dalen (missieoost@hotmail.com 078-6451102). Je kunt je alleen opgeven maar ook als team (5 personen). Deelname kost niets, maar sportiviteit is een must.

 
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.