VV Papendrecht kampioen 4e klasse

19 april 2014
VV Papendrecht kampioen 4e klasse

PAPENDRECHT - Op zaterdag 19 april won VV Papendrecht met 0-2 van SC Amstelwijck uit Dordrecht. Maar het verrassende nieuws kwam uit Zwijndrecht, waar concurrent ZBC'97 onverwacht gelijk speelde tegen hekkensluiter DFC en daardoor VV Papendrecht niet meer kan achterhalen op de ranglijst. VV Papendrecht is dus de terechte kampioen, na vrijwel het gehele seizoen bovenaan de ranglijst te hebben gestaan.

Mogelijk komt het volgende jaar in dezelfde klasse uit als plaatsgenoot VV Drechtstreek, als deze club zich niet weet te handhaven in de 4e klasse, waar het nu op de laatste plaats staat.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.