Met 2,4 promille alcohol achter het stuur

16 juli 2011

PAPENDRECHT - Op de afrit van de A15 Papendrecht richting Sliedrecht zijn vrijdag einde van de middag drie auto’s op elkaar gebotst. De veroorzaker – een 45-jarige man uit Brandwijk - remde te laat en klapte op zijn voorganger die op zijn beurt ook op de auto voor hem klapte. Er raakte niemand gewond, wel raakten de auto’s beschadigd.  De automobilist uit Brandwijk werd gecontroleerd op alcoholgebruik en dit bleek goed mis. Er kwam uit de blaastest een promillage van 2,4 terwijl de grens op 0,5 promille ligt. Zijn rijbewijs is ingevorderd.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.