Alcohol en verkeer gaan niet samen: 3x rijverbod voor rijden onder invloed

23 april 2011

PAPENDRECHT / SLIEDRECHT - De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag 23 april drie mensen een rijverbod opgelegd nadat bleek dat zij onder invloed van alcohol deelnamen aan het verkeer. Op de Jan Steenstraat en de Rijnstraat hielden agenten vannacht respectievelijk een 35-jarige Rotterdammer en een 26-jarige man uit Gorinchem aan. Zij bliezen 510 ug/l en 350 ug/l en kregen een rijverbod van vijf en twee uur opgelegd. 

Op de Platanenlaan controleerden agenten ook nog een 26-jarige man uit Papendrecht. Hij blies een A-indicatie wat op het politiebureau resulteerde in 295 ug/l. Hem werd eveneens een rijverbod opgelegd van twee uur. Vanwege het mooie weer wordt er over het algemeen meer alcohol genuttigd. Alcohol en verkeer gaan niet samen, daardoor heeft de politie hier tijdens de surveillances extra aandacht voor.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.