Bestuurder zonder rijbewijs met alcohol op betrapt

16 november 2010

PAPENDRECHT -  Een 42-jarige man uit Rotterdam is in de nacht van maandag op dinsdag 16 november aangehouden nadat hij werd gecontroleerd op alcoholgebruik. Agenten zagen de man op de rijksweg A15 wat slingerend rijden. Op de Burgemeester Keijzerweg werd de man gecontroleerd, hij moest direct mee naar het politiebureau omdat hij zijn rijbewijs niet bij zich had en deze ongeldig bleek te zijn verklaard. Op het bureau blies hij 805 ug/l. Tegen de man wordt een proces-verbaal opgemaakt.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.