Bij de Noordhoek wordt onderzoek gedaan naar de herkomst van stof

13 september 2013
Bij de Noordhoek wordt onderzoek gedaan naar de herkomst van stof

PAPENDRECHT - In de omgeving van de Noordhoek wordt onderzoek gedaan naar de herkomst van stof. Sommigen bewoners zeggen, dat het stof afkomstig is van Rivierendriesprong, maar het is niet duidelijk of dit bedrijf daar inderdaad verantwoordelijk voor is.

In de omgeving van de Noordhoek zijn meerdere productie bedrijven gevestigd en ook op rivier De Noord is dagelijks veel scheepvaart verkeer. De Omgevingsdienst Zuid-Holland Zuid is recent gestart met een onderzoek, om de herkomst van het stof en de ernst vast te stellen.

Foto: Pieter van den Berg.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.