Speeltuinvereniging De Wip-Wap weer geopend

15 april 2014
Speeltuinvereniging De Wip-Wap weer geopend

PAPENDRECHT - Zaterdag 12 april om 13.00 uur was het eindelijk zover. Speeltuinvereniging De Wip-Wap opende haar poorten voor alweer het 50e speeltuinseizoen. Al vroeg in de ochtend waren vele vrijwilligers in de weer om alles in orde te maken voor een spectaculaire opening. In samenwerking met Wijkplatform Westpolder is er de afgelopen maanden hard gewerkt aan de voorbereidingen van de opening.

Ook dit jaar was er weer van alles te doen: draaimolen, springkussen, circus, knutselen, muziek maken, flamengo dansen onder begeleiding van Cati Danst, schminken door Miranda Schminck en nieuw dit jaar de Kampvuurkok. Wethouder Koppenol heeft ook dit jaar weer met eigen ogen kunnen zien dat er in de winter hard gewerkt is om de speeltuin weer tiptop in orde te maken voor de opening van een nieuw speelseizoen.

Naast dat ons clubgebouw frisse kleuren heeft, zijn de zitbanken opnieuw geverfd. Ook hebben wij nieuwe bloembakken aangeschaft en heeft de schuur een metamorfose ondergaan. Al het buitenspeelgoed staat nu netjes onder een afdak grenzend aan de schuur. Het stukje asfalt is vervangen door tegels waardoor alles nu één geheel is.

Vanaf maandag 14 april zijn wij weer open van maandag t/m zaterdag. Kijk voor de actuele openingstijden op onze website www.dewipwap.nl. Ook op Koningsdag zijn wij vanaf 13.00 uur open.  

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.