Dankzij rommelmarkt heeft werkgroep Breitnerstraat organisatie Kinderspeeldag rond

14 april 2014 door Hennie van der Zouw
Dankzij rommelmarkt heeft werkgroep Breitnerstraat organisatie Kinderspeeldag rond

PAPENDRECHT - De werkgroep Hendrik Breitnerstraat organiseerde afgelopen zaterdag 12 april van 08:00 tot 13:00 uur wederom een grote overdekte rommelmarkt.

Door de economische omstandigheden is het ook dit jaar erg moeilijk om voldoende sponsors te vinden die de komende kinderstraatspeeldag willen ondersteunen, en daarom organiseerde de werkgroep deze rommelmarkt, waarvan de opbrengst geheel ten bate komt van de kinderstraatspeeldag, die dit jaar op woensdag 11 juni zal plaatsvinden. De kinderstraatspeeldag wordt jaarlijks door ruim 800 kinderen bezocht en mag niet verloren gaan.

De opbrengst van de rommelmarkt is 850 Euro, en hiermee heeft de organisatie, mede dankzij de subsidie en sponsorbijdrage, de financiering van het kinderstraatfeest van 11 juni 2014  volledig rond.

Tekst: Bram Boerman
Foto: Ron Tiben

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.