Schaatsmiddag Hendrik Breitnerstraat gaat niet door

24 januari 2013

PAPENDRECHT- Woendag morgen was de werkgroep Hendrik Breitnerstraat nog vol goede moed om de schaatsmiddag a.s. zaterdag door te laten gaan. Om alle risico’s uit te sluiten heeft de werkgroep vandaag het ijs laten keuren door een ijsmeester en deze kwam tot de conclusie dat het ijs op sommige plaatsen gevaarlijk dun is. Aan de hand van dit advies heeft de organisatie besloten om de schaatsmiddag niet door te laten gaan.

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.