Zeer druk bezochte kinderstraatspeelmiddag in de Hendrik Breitnerstraat

13 juni 2012
Zeer druk bezochte kinderstraatspeelmiddag in de Hendrik Breitnerstraat

PAPENDRECHT - Woensdag 13 juni stond de Hendrik Breitnerstraat in het teken van de Nationale kinderstraatspeeldag. Sjaak Troost en Chantal de Koning hadden ook dit jaar samen met een team vrijwilligers alles uit de kast getrokken om de kinderen uit Papendrecht en omgeving een geweldige straat speelmiddag te bezorgen. 

Er was van alles te beleven, er waren verschillende springkussen, glijbaan, poffertjeskraam, patatkraam, draaimolens, Schminkers, een clown. Aan het einde van de dag bleek dat meer dan 900 kinderen alleen of samen met hun vriendjes, ouders, opa of oma’s de speelmiddag bezocht hadden, een recordaantal waar Sjaak en Chantal erg trots op zijn. 

Vooraf waren beide een beetje bang voor beperkte belangstelling, omdat er dit jaar ook op de Markt een speelmiddag was, maar deze is niet van invloed geweest op de bezoekers aantallen in de Hendrik Breitnerstraat. Er moet nog worden opgeruimd, maar Sjaak en Chantal kijken nu al uit naar 2013 en gaan in oktober weer brainstormen over de invulling voor volgend jaar. 
 

 
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.