Excelsior Papendrecht vrolijkte de Plantjesdag bij Karwei op

14 april 2014 door Hennie van der Zouw
Excelsior Papendrecht vrolijkte de Plantjesdag bij Karwei op

PAPENDRECHT - Op zaterdagmiddag 12 april jongstleden hebben de Slagwerkgroep en het SMS-orkest van Excelsior Papendrecht optredens verzorgd tijdens de jaarlijkse plantjesdag bij Karwei.

Het SMS-orkest (Starten Met Samenspel), voor deze gelegenheid o.l.v. Alex Romijn en de Slagwerkgroep o.l.v. Rutger Tromp hebben met hun optredens bij de Papendrechtse vestiging van Karwei voor de vrolijke muzikale voorjaarsnoten gezorgd. De Slagwerkgroep speelde werken met veelzeggende titels zoals Funk-Aholic, Drumfestival Brazil en Super Action. Het SMS-orkest speelde bekende melodieën zoals The Pirates of the Caribbean, Band Time en Op een onbewoond eiland. Excelsior heeft een bijzondere binding met de Papendrechtse vestiging van Karwei, aangezien Karwei sponsor is van de bouwmaterialen voor onderhoudswerkzaamheden aan het verenigingsgebouw van Excelsior.

Meer informatie over Excelsior, de mogelijkheden en haar activiteiten is te vinden op www.excelsiorpapendrecht.nl, waar alle activiteiten en concerten zijn vermeld. Informatie is ook te allen tijde per email op te vragen via info@excelsiorpapendrecht.nl.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.