Nieuwland Parc opgeschrikt door flinke aanrijding

31 januari 2014

PAPENDRECHT / ALBLASSERDAM - Rond half elf vrijdag 31 januari werd het Nieuwland Parc opgeschrikt door een forse botsing. Hoogstwaarschijnlijk door de laagstaande zon botsten twee personenauto's op elkaar.

Bijna direct waren brandweer, politie en ziekenauto's ter plaatse. Een van de bestuurders zat bekneld achter het stuur en werd heel voorzichtig uit de auto gehaald. Daarvoor heeft de brandweer beide portieren uit de auto moeten verwijderen. Nadat de chauffeur uit zijn benarde positie was bevrijd werd hij naar het ziekenhuis gebracht.

De politie zette het kruispunt gedeeltelijk af, zodat brandweer en ambulancebroeders ongestoord hun werk konden doen, maar verkeer wel gewoon doorgang kon vinden.

Beide auto's werden bij deze botsing zwaar beschadigd. Rond half twaalf werd het kruispunt door de politie weer vrijgegeven voor het verkeer.  Beide auto's konden niet meer rijden en moesten worden afgevoerd door een autoambulance.

Foto's: Joeri Kros en Hennie van der Zouw.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.