Ex-profvoetballer Bert Konterman komt naar Papendrecht

09 april 2014 door Hennie van der Zouw
Ex-profvoetballer Bert Konterman komt naar Papendrecht

PAPENDRECHT - Woensdagavond 23 april is er weer een voetbaltoernooi voor de Papendrechtse tieners en jongeren in het Vijverpark, net als voorheen georganiseerd door Missie Oost uit de Grote Kerk. Dit keer echter wel een heel bijzondere: de ex-profvoetballer van Feyenoord, Glasgow Rangers en het Nederlands elftal zal deze avond namelijk van de partij zijn.

Uiteraard zal Konterman zich deze avond in de eerste plaats op het voetbalveld laten zien. Hoe kan het ook anders, als je 12 interlands achter je naam hebt staan. In teams van 5 personen zal er worden gestreden voor de winst en Konterman zal daarin als vanouds z’n mannetje staan. Bert heeft door de jaren heen echter ook veel geleerd over het leven buiten het voetbalveld, over de maatschappij en over geloof. Hij wil dan ook dolgraag met de jongeren in gesprek gaan om zijn levenswijsheid door te geven!

Ben je 11 jaar of ouder, heb jij ook zin in een sportief potje voetbal, veel gezelligheid, ontmoeting van andere jongeren uit de wijk, een handtekening van Bert Konterman of misschien zelfs een ‘selfie’ met hem ernaast, zorg dan dat je op woensdagavond 23 april om 18.30 uur van de partij bent in het Vijverpark bij de Sterflat in Papendrecht. Wie zich van te voren aanmeldt via missieoost@gmail.com, is ervan verzekerd dat hij mee kan spelen. Aanmelden op locatie kan ook, als team of individueel, vanaf 18.00 uur. Deelname kost trouwens niets maar sportiviteit is een must!

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.