Papendrecht FM bij finale PKC

01 april 2014
Papendrecht FM bij finale PKC

PAPENDRECHT - PKC is doorgedrongen tot de finales zaalkorfbal. Een prestatie die zaterdag 5 april van dichtbij bewonderd kan worden in sportpaleis Ahoy.

Vanaf 14.00 uur  speelt de hoofdklasse A-junioren finale PKC A1 en Dos'46 A1 uit Nijeveen. Papendrecht FM verzorgt een integrale uitzending van de wedstrijd tijdens een extra lange uitzending van Drechtsport. In de rust wordt de luisteraar ook van de vorderingen in de voetbalwedstrijd ZBC'97 – vv Papendrecht op de hoogte gebracht. Al tijdens de DZM show komt een korte voorbeschouwing op die wedstrijd.

Om 19.00 uur in de avond is de finale van de Korfbal League tussen PKC 1 en TOP 1 uit Sassenheim. Beide teams hebben in twee wedstrijden hun respectievelijke tegenstanders Fortuna en Dalto verslagen. Voor PKC zal het geen makkelijke taak worden om het resultaat van de finale van 2011 te herhalen. In de reguliere competitie heeft PKC tot twee keer toe verloren van TOP. Deze Drechtsport uitzending zal duren van 14:00 tot 21:00 uur. Als er verlenging komt gaat het programma door tot 22:00 uur. Het programma Effe Weekend wordt dan een uur opgeschoven.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.