Unieke prestatie PKC jeugdselectie teams

24 maart 2014
Unieke prestatie PKC jeugdselectie teams

PAPENDRECHT - Zaterdag 22 maart was een topdag voor de jeugdselectie teams van PKC. Op deze dag werden de Kampioenschappen van Nederland gehouden en alle jeugdselectie teams waren vertegenwoordigd. Een unieke prestatie!  Deze kampioenschappen vonden verspreid over Nederland plaats.

PKC B1 speelde in Alphen a/d Rijn het NK Hoofdklasse B-jeugd en is 3e geworden.
PKC B2 speelde in Roermond het NK 1e klasse B-jeugd en is 8e geworden.
PKC C1 speelde in Enschede het NK Hoofdklasse C-jeugd en is 8e geworden.
PKC C2 speelde in Goes het NK 1e klasse C-jeugd en is 4e geworden.
PKC D1 speelde in Stiens het NK Hoofdklasse D-jeugd en is 7e geworden. 

Daarnaast moest PKC A1 de kruisfinale spelen tegen  DSC  A1 uit Eindhoven, die zij winnend afsloten met 16-25.  PKC A1 heeft zich hiermee geplaatst  voor de finale van het Kampioenschap van Nederland in Ahoy op 5 april.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.