Signalerend huisbezoek onder 90-plussers

31 maart 2014 door Hennie van der Zouw
Signalerend huisbezoek onder 90-plussers

PAPENDRECHT - Ouderen in de wijken Kraaihoek en Middenpolder kunnen dit jaar bezoek krijgen in het kader van het Signalerend Huisbezoek. Vanaf april gaan vrijwilligers van de Brede Welzijnsinstelling (BWI) Papendrecht hiervoor op pad.

Doel van het onderzoek is inzichtelijk maken hoe ouderen in de gemeente Papendrecht denken over onder meer hun gezondheid, hun woonsituatie, hun contacten, hun financiële situatie, hun verzorging en welzijn en hun mobiliteit. Daarnaast geven de vrijwilligers aan de 90-plussers die zij bezoeken ook informatie op deze gebieden. Indien gewenst kunnen zij zorgen dat een cliëntondersteuner contact met de oudere opneemt, om verder op vragen in te gaan.
Als u dit nu leest en gelijk denkt dat u geen problemen ervaart of juist zelf creatieve oplossingen voor problemen heeft gevonden dan hoort de vrijwilliger dit ook graag!

Degenen die tot de leeftijdsgroep behoren, ontvangen automatisch een brief met informatie. Daarna wordt er telefonisch contact opgenomen om na te gaan of iemand deel wil nemen aan dit project.

U kunt er op rekenen dat er met uw gegevens zorgvuldig omgegaan wordt en dat deze anoniem worden verwerkt. De vrijwilligers kunnen zich legitimeren met een pasje, waar u naar kan vragen.

Wilt u  meer weten over het ‘Signalerend Huisbezoek’, dan kunt u op werkdagen contact opnemen met de BWI Papendrecht, tel. 078-615 47 41.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.