Nieuwe hoofdsponsors eerste team VV Drechtstreek

31 maart 2014 door Hennie van der Zouw
Nieuwe hoofdsponsors eerste team VV Drechtstreek

PAPENDRECHT - Nadat Rovanda zes seizoenen lang als hoofdsponsor van Drechtstreek is opgetreden is er voor het nieuwe seizoen een drietal bedrijven bereid gevonden om het hoofdsponsorschap over te nemen.

Het gaat om GMT International uit Dordrecht, en PG Auto’s en Tapperij Tijdloos uit Papendrecht.

Op donderdag 27 maart werd de samenwerking bezegeld door het ondertekenen van de overeenkomsten  met de drie bedrijven. 

In zijn speech gaf voorzitter Joop Zwager aan dat de club erg blij is met deze sponsorgroep. Tevens werd de nieuwe wedstrijdkleding getoond.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.