Extra ingelaste Raadsvergadering over fraude ICT Drechtsteden

31 maart 2014 door Hennie van der Zouw
Extra ingelaste Raadsvergadering over fraude ICT Drechtsteden

PAPENDRECHT - Woensdagavond 2 april om 20:00 uur is er in het Gemeentehuis van Papendrecht een extra ingelaste openbare Gemeenteraadsvergadering over fraude met de Financiele bijdrage aan de Drechtsteden in relatie tot ICT-investeringen.

Dit onderwerp is opgevoerd op verzoek van de fracties van OP en het PAB. Deze fracties hebben om deze ingelaste Raadsvergadering gevraagd om Richard Korteland, de verantwoordelijk wethouder (VVD) ter verantwoording te roepen.

Zie ook deze link.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.