Feestelijke opening miniveld VV Papendrecht

27 maart 2014
Feestelijke opening miniveld VV Papendrecht

PAPENDRECHT -  Vooral dankzij Mehmet Ipekten en Stephan Thuss staan sinds eind vorig jaar reclameborden rond het minipupillenveld zodat het dezelfde uitstraling heeft als het hoofdveld. Op zaterdag 22 maart vond de openingsplechtigheid van het minipupillenveld plaats. De sponsors en de genodigden als de
familie Van Swieten en Gert van Wijngaarden, de beschermheer van VV Papendrecht, werden vanaf het middaguur door de bestuursleden ontvangen in de bestuurskamer. Vanaf half 1 werden enkele toespraken gehouden, onder andere door de wethouder van sport Kees Koppenol en voorzitter Bram Blom.

Om kwart voor 1 opende Tiny van Swieten onder massale belangstelling het Cees van Swieten Veld officieel middels het doorknippen van het lint, gevolgd door het oplaten van ballonnen en het afschieten van confettikanonnen. Daarna speelden de minipupillen op het versierde veld een wedstrijd tegen de mini’s van Wieldrecht. Na afloop werden de aanwezigen uitgenodigd in de bestuurskamer voor een hapje en een drankje. Daar kregen Tiny van Swieten en haar schoondochters een bloemetje van Bram Blom. Hij had uiteraard ook een boeket voor Stefan Thuss en Mehmet Ipekten, alleen was de laatste helaas verhinderd. Al met al een geslaagde en feestelijke dag.

VV Papendrecht kan trots zijn op zijn prachtige Cees van Swieten Veld.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.