Luchtfoto's van Molenvliet en Wilgendonk

27 maart 2014 door Hennie van der Zouw
Luchtfoto's van Molenvliet en Wilgendonk

PAPENDRECHT - Er ontbrak nog altijd een serie foto's over de wijken Molenvliet en Wilgendonk aan de fotowebsite over Papendrecht van Wim Schut. 

Foto's van deze twee Papendrechtse nieuwbouwwijken, wijken met nauwelijks hoogbouw, zijn inmiddels ook door Wim toegevoegd.

De foto's zijn door hem gemaakt in verschillende seizoenen en geven bijna altijd een beeld van boven af. Hoe Wim dat iedere keer weer voor elkaar krijgt is en blijft zijn geheim. Het levert soms gewone plaatjes op, maar ook soms heel verrassende beelden.

In ieder geval foto's zoals niet iedereen uit Papendrecht dagelijks ziet.

Klik hier om de fotowebsite van Wim Schut te gaan bekijken.


 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.